NetworkUnited

Wij zijn een automatiseringsbedrijf, dat zich richt op de bedrijfsautomatisering voor het MKB. Met de visie ‘totaaloplossing tegen een betaalbare prijs’ worden diensten, oplossingen en producten aangeboden.

De kwaliteit van een organisatie staat of valt tegenwoordig met de beschikbaarheid van de juiste gegevens. De afhankelijkheid van informatie neemt daarom toe. U zult dat zelf ook ondervinden. Elke stagnatie in informatievoorziening belemmert het werk en kost het bedrijf veel geld. Daarom is het een geruststellend gevoel om terug te kunnen vallen op NetworkUnited. Wij leveren u een compleet pakket in dienstverlening,oplossingen en producten.

Uw ICT-zorg is onze zorg

NetworkUnited is de totaalaanbieder van ICT-oplossingen die met al zijn mogelijkheden de klant van dienst wil zijn. Onze werkwijze is: goed luisteren naar uw wensen, creatief meedenken en adequaat adviseren. Vervolgens voeren we onze dienstverlening naar de verworven inzichten uit met een scherp oog voor detail.

Totaaloplossing in ICT

Op alle mogelijke fronten in de automatisering staan we ons mannetje.
Dat betekent dat wij u vanaf het begin kunnen adviseren in het volledige automatiseringsproces of op facetten daarvan.

  • NetworkUnited ontwerpt, installeert, implementeert en migreert netwerken middels een beproefde werkwijze en methodiek. De producten werken naar uw wensen, ook wanneer wij weer weg zijn.
  • Wij regelen en realiseren internet aansluitingen, telefonie (VoIP) en draadloze verbindingen.
  • Een andere specialiteit is het beheren en onderhouden van ICT-omgevingen en -netwerken. De dynamiek in uw bedrijf vraagt constant om vernieuwingen. Die vraag kan onze zorg worden.
  • Zowel voor, tijdens als na een automatiseringsproject kunt u rekenen op professionele ondersteuning.

U kunt ook voor een bepaalde tijd een expert van NetworkUnited in huis halen via aantrekkelijke detacheringsmogelijkheden. Veel organisaties zien de verrassende en resultaatgerichte aanpak van onze experts als de extra capaciteit en juiste ondersteuning die ze nodig hadden.